Politikanët duhet të ulen mes popullit dhe ta dëgjojnë atë përpara se ta qeverisin atë.

Shko poshtë

Bashkohu dhe vepro

Aktivizohu në Rilindje.Net

 

Fillo!
Lidhu me ne dhe vepro

Fushë e detyrueshme!
Fushë e detyrueshme!
Kam harruar fjalëkalimin

- ose -

Nuk keni llogari? Regjistrohu tani!