Mirë se erdhët në profilin e këtij përdoruesi

Frosina Londo

ju keni

50

Gjithsej pikët

 • Pikët për Votuesit

  0

 • Pikët e aktivitetit

  3

 • Bonusi i veprimtarisë offline

  0

 • Bonusi i përfshirjes

  0

 • Pikët për Komentet

  0

 • Pikët për aplikacionet

  5

 • Pikët për kartolinat

  0

 • Pikët për Ftesat

  0

 • Pikët për ndarjet

  32

 • Pikët për Regjistrimet

  10

 • Pikët për fotot

  0

 • Pikët për videot

  0

 • EKIPI IM I VOTIMIT

  0

Të dhënat e Profilit të Përdoruesit

Login

Email

Fjalëkalimi

Më mbaj mend

Ke harruar paswordin?

Video Tutorial

Na ndiq

Përdoruesit e fundit që janë regjistruar

Miqtë tanë në Facebook

TË REJAT

AUREL PLASARI

Çfarë kam shkruar më 1995 për "filozofin nga Kosova"
Për shkaqe koniunkturash politike tanimë të ditura, u punua me(...)

Nga Mero Baze

 

Lulzim Basha kishte disa arsye për t'u takuar me ambasadorin e SHBA në Tiranë. Ka më shumë se dy javë që(...)

Dorëheqja e kreut të Entit Rregullator të Energjisë, Sokol Ramadani, për t'u punësuar në një kompani private, (lajmi dhe VKM e levizjes u(...)

Gjetja e një modeli të ri për të qeverisur territorin dhe zhvilluar ekonominë e Shqipërisë u shfaq këtë javë si prioritet i(...)