Mesazhi i ditës

HYR NË GARË – Fito!

Rilindje.net nga mëngjesi i ditës së sotme ka hapur GARAT brënda www.rilindje.net. Secili prej antarëve mund të marrë pjesë në 2 GARAT e shpallura në seksionin “Fito Konkurse”.

 

GARAT janë mundësia jote për të treguar se je më i miri/mira. Është mundësia për të ndarë me miqtë dhe shqiptarët mendimin tënd për Shqipërinë që shkon në Drejtimin e Duhur.

 

Ndiq hapat dhe rregullat e garës, fto miqtë, shpërndaje mesazhin e Partisë Socialiste dhe kandidatëve të saj në të gjithë Shqipërinë.

 

Të gjithë #Bashkë, mbështesim PS dhe kandidatët e ASHE-së.

 

Rilindje.net është drejtimi i duhur për aktivizmin tënd politik.

 

Misionet

Kryeministri: Dite zie, PD paste faqen e zeze qe fajeson policine - BalkanWeb

Faqja
përpara
Faqja
tjetër

Regjistrohu
Bëhu anëtar i komunitetit tonë

Lidhu më shpejt nëpërmjet Facebook
Lidhu më shpejt nëpërmjet Facebook
Fushë e detyrueshme!
Fushë e detyrueshme!
Fushë e detyrueshme!
Fushë e detyrueshme!
Fushë e detyrueshme!
Fushë e detyrueshme!
Fushë e detyrueshme!
Fushë e detyrueshme!
Fushë e detyrueshme!
Unë jam anëtar partie
Fushë e detyrueshme!
Unë pajtohem me Kushtet e Perdorimit
Fushë e detyrueshme!

(*) Fusha të rëndësishme që duhen plotësuar për tu regjistruar

Fillo!
Lidhu me ne dhe vepro

Fushë e detyrueshme!
Fushë e detyrueshme!
Kam harruar fjalëkalimin

- ose -

Nuk keni llogari? Regjistrohu tani!