TË REJAT

Nëse je dakord, ndaje opinionin tënd me të tjerët!

BB: 1.8% rritja ekonomike e Shqipërisë për vitin 2013. 12.8 % norma e papunësisë

18 qershor 2013 / Komente

TIRANE-Banka Botërore ka publikuar sot në Tiranë një raport mbi zhvillimet ekonomike në Evropën Juglindore. Për Shqipërinë, (BB) theksoi se vendi jonë ka ezauruar hapësirat fiskale ndërsa rritja ekonomike për këtë vit është në shifrat, 1.8 për qind.

LEXOJI TË GJITHA

Opinioni juaj

Balkan Web

Kthehu

Login

Email

Fjalëkalimi

Më mbaj mend

Ke harruar paswordin?

Video Tutorial

Na ndiq

Përdoruesit e fundit që janë regjistruar

Miqtë tanë në Facebook

TË REJAT

AUREL PLASARI

Çfarë kam shkruar më 1995 për "filozofin nga Kosova"
Për shkaqe koniunkturash politike tanimë të ditura, u punua me(...)

Nga Mero Baze

 

Lulzim Basha kishte disa arsye për t'u takuar me ambasadorin e SHBA në Tiranë. Ka më shumë se dy javë që(...)

Dorëheqja e kreut të Entit Rregullator të Energjisë, Sokol Ramadani, për t'u punësuar në një kompani private, (lajmi dhe VKM e levizjes u(...)

Gjetja e një modeli të ri për të qeverisur territorin dhe zhvilluar ekonominë e Shqipërisë u shfaq këtë javë si prioritet i(...)