TË REJAT

Nëse je dakord, ndaje opinionin tënd me të tjerët!

Tre ligjet e shkelura pa u miratuar

25 maj 2013 / Komente

Nga Mero Baze

Disa ditë më parë u bë publik në media një formular i ndërtuar nga administrata shtetërore, që i kërkonte çdo punonjësi të administratës të siguronte 20 vota për Partinë Demokratike. Formulari u transmetua në emisionin "Fiks Fare" dhe disa gazeta të tjera kritike me qeverinë. Mënyra e ndërtimit të formularit, presioni ndaj një punonjësi të thjeshtë të paradeklaronte jo vetëm votën e tij, por dhe të 20 njerëzve të afërt të tij, mekanizmi i kontrollit mbi këtë premtim dhe arroganca me të cilën ky formular shpërndahet, është një asgjësim i lirive politike në Shqipëri.

 

 

LEXOJI TË GJITHA

Opinioni juaj

Kthehu

Login

Email

Fjalëkalimi

Më mbaj mend

Ke harruar paswordin?

Video Tutorial

Na ndiq

Përdoruesit e fundit që janë regjistruar

Miqtë tanë në Facebook

TË REJAT

AUREL PLASARI

Çfarë kam shkruar më 1995 për "filozofin nga Kosova"
Për shkaqe koniunkturash politike tanimë të ditura, u punua me(...)

Nga Mero Baze

 

Lulzim Basha kishte disa arsye për t'u takuar me ambasadorin e SHBA në Tiranë. Ka më shumë se dy javë që(...)

Dorëheqja e kreut të Entit Rregullator të Energjisë, Sokol Ramadani, për t'u punësuar në një kompani private, (lajmi dhe VKM e levizjes u(...)

Gjetja e një modeli të ri për të qeverisur territorin dhe zhvilluar ekonominë e Shqipërisë u shfaq këtë javë si prioritet i(...)