aksionet e tua të shpejta

“300 mjekë të rinj deri vitin tjetër, rritje e cilësisë së spitaleve në rrethe”

  E Publikuar on 30-04-2018 11:03
“300 mjekë të rinj deri vitin tjetër, rritje e cilësisë së spitaleve në rrethe”

Kryeministri Edi Rama ka vendosur që këtë javë ta nisë me punësimin e 37 mjekëve specialistë, të cilët kanë zgjedhur të punojnë në spitalet rajonale të vendit.

Përmes një postimi në rrjetin social “Facebook”, kryeministri Rama shkruan se punësimi i 300 mjekëve të rinj deri vitin tjetër, do të sjellë rritje në numrin dhe cilësinë e shërbimeve.

Postimi i plotë

MIRËMËNGJES 😃

dhe me shembullin e Dr. Albanit, një nga 37 mjekët e rinj specialistë që në vend të kryeqytetit kanë zgjedhur të punojnë në spitalet rajonale të vendit, ju uroj një ditë të mbarë 🌹

Punësimi i 300 mjekëve të rinj deri vitin tjetër në mbarë vendin, do të sjellë një rritje të ndjeshme të numrit e cilësisë së shërbimeve të specializuara që ofrohen për qytetarët në të gjitha spitalet tona 👍

Hapi 1. Shko dhe komento

shko dhe komento UDHËZIM: Mundohu të komentosh brënda 24 orëshit të parë të publikimit.

Hapi 2. Kopjoje këtu dhe fito pikë

Kopjoje dhe vendose komentin tënd këtu, për ta ndarë atë me ne dhe të fitosh pikë.