aksionet e tua të shpejta

Ben Blushi kopjon gërmë për gërmë partinë e Gjergj Bojaxhi, i vjedh programin copy-paste

  E Publikuar on 23-06-2017 10:54
Ben Blushi kopjon gërmë për gërmë partinë e Gjergj Bojaxhi, i vjedh programin copy-paste

Ben Blushi po bën marketing të fortë në media, nisur dhe nga mbështetja që ai ka nga disa gazetarë me emër.

Por nuk është ashtu siç hiqet.

 

Programi dhe politika e Libras, nuk ka shumë ndryshime nga partitë e tjera.

Dhe vetë Blushi pavarësisht se hiqet si politikan i ri, nuk eshët aspak i tillë.

Por në kemi siguruar një nga faqet e regjistrimit të partisë Libra në gjykatë.

Ashtu si dhe ju e lexoni, disa rreshta janë marrë copy paste nga partia Sfida për Shqipërinë, e Gjergj Bojaxhi.

Të dy konkurrojnë si përfaqësues të partive të vogla, por ky i fundit ka bërë një tjetër fushatë.

Jo si ajo e ish- deputetit socialit.

 

Hapi 1. Shko dhe komento

shko dhe komento UDHËZIM: Mundohu të komentosh brënda 24 orëshit të parë të publikimit.

Hapi 2. Kopjoje këtu dhe fito pikë

Kopjoje dhe vendose komentin tënd këtu, për ta ndarë atë me ne dhe të fitosh pikë.