aksionet e tua të shpejta

#ColoursofAlbania

#ColoursofAlbania

Hapim edicionin e 4-rt të #ColoursofAlbania me temën “Trashëgimia kulturore dhe përkatësia evropiane”, e cila përkon me lajtmotivin e Bashkimit Evropian për vitin 2018. Posto foton tënde në #ColoursofAlbania2018#Albaniathroughyoureyes #CulturalHeritage & #EuropeanBelonging

Or

shpërndaje me email

Subjekti Emailit:
#ColoursofAlbania

Mesazhe :
Përshendetje mik/e,

Hapim edicionin e 4-rt të #ColoursofAlbania me temën “Trashëgimia kulturore dhe përkatësia evropiane”, e cila përkon me lajtmotivin e Bashkimit Evropian për vitin 2018. Posto foton tënde në #ColoursofAlbania2018#Albaniathroughyoureyes #CulturalHeritage & #EuropeanBelonging
https://www.facebook.com/ditmirbushati.al/posts/1620360141411095

DËRGO EMAILIN