aksionet e tua të shpejta

Dita nis bukur me gjyshërit 👵👴e #Njësisë9

Dita nis bukur me gjyshërit  👵👴e #Njësisë9

Dita nis bukur me gjyshërit 👵👴e #Njësisë9, bërthamën e familjes, që kanë dhënë aq shumë dhe meritojnë shumë më tepër! Është bërë shumë për reformën e pensioneve📈 & barnat e rimbursueshme💊 për pensionistët.
Por jemi të vetëdijshëm që kemi ende shumë për moshën e tretë për shërbimet sociale dhe shëndetësore. Ndaj, të bëhemi të gjithë bashkë, të vendosur për të votuar më #25Qershor 🗳 PS🌹dhe Kryeministrin Edi Rama për #ShqipërinëQëDuam me #Shtet #Punë #Mirëqënie

Or

shpërndaje me email

Subjekti Emailit:
Dita nis bukur me gjyshërit 👵👴e #Njësisë9

Mesazhe :
Përshendetje mik/e,

Dita nis bukur me gjyshërit 👵👴e #Njësisë9⃣❤, bërthamën e familjes, që kanë dhënë aq shumë dhe meritojnë shumë më tepër! Është bërë shumë për reformën e pensioneve📈 & barnat e rimbursueshme💊 për pensionistët.
Por jemi të vetëdijshëm që kemi ende shumë për moshën e tretë për shërbimet sociale dhe shëndetësore. Ndaj, të bëhemi të gjithë bashkë, të vendosur për të votuar më #25Qershor 🗳 PS🌹dhe Kryeministrin Edi Rama për #ShqipërinëQëDuam me #Shtet #Punë #Mirëqënie
https://www.facebook.com/OgertaManastirliu/posts/300291583760232

DËRGO EMAILIN