aksionet e tua të shpejta

ERTV Intervista đŸŽ€: Koordinatori i BashkĂ«qeverisjes nĂ« MinistrinĂ« e Turizmit dhe Mjedisit, Marin Shpata, tregon se si iu dha zgjidhje nĂ« kohĂ« rekord shqetĂ«simit tĂ« njĂ« qytetari nga Vlora, i cili ankohej pĂ«r ndotjen akustike qĂ« i shkaktonte njĂ« biznes pranĂ« banesĂ«s.

ERTV Intervista đŸŽ€: Koordinatori i Bashkëqeverisjes në Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit, Marin Shpata, tregon se si iu dha zgjidhje në kohë rekord shqetësimit të një qytetari nga Vlora, i cili ankohej për ndotjen akustike që i shkaktonte një biznes pranë banesës. Vetëm 3 minuta në shqipëriaqëduam.al mjaftuan që të merrte fund pritja 3 vjeçare e qytetarit, si dhe për pezullimin e aktivitetit të biznesit deri në izolimin e zhurmave që ishin kthyer në makth për familjen e qytetarit.
 
Or

shpërndaje me email

Subjekti Emailit:
ERTV Intervista đŸŽ€: Koordinatori i BashkĂ«qeverisjes nĂ« MinistrinĂ« e Turizmit dhe Mjedisit, Marin Shpata, tregon se si iu dha zgjidhje nĂ« kohĂ« rekord shqetĂ«simit tĂ« njĂ« qytetari nga Vlora, i cili ankohej pĂ«r ndotjen akustike qĂ« i shkaktonte njĂ« biznes pranĂ« banesĂ«s.

Mesazhe :
PĂ«rshendetje mik/e,

ERTV Intervista đŸŽ€: Koordinatori i Bashkëqeverisjes në Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit, Marin Shpata, tregon se si iu dha zgjidhje në kohë rekord shqetësimit të një qytetari nga Vlora, i cili ankohej për ndotjen akustike që i shkaktonte një biznes pranë banesës. Vetëm 3 minuta në shqipëriaqëduam.al mjaftuan që të merrte fund pritja 3 vjeçare e qytetarit, si dhe për pezullimin e aktivitetit të biznesit deri në izolimin e zhurmave që ishin kthyer në makth për familjen e qytetarit.  
https://www.rilindje.net/aksione/ertv-intervista-koordinatori-i-bashkeqeverisjes-ne-ministrine-e-turizmit-dhe-mjedisit-marin-shpata-tregon-se-si-iu-dha-zgjidhje-ne-kohe-rekord-shqetesimit-te-nje-qytetari-nga-vlora-i-cili-ankohej-per-ndotjen-akustike-qe-i-shkaktonte-nje-biznes-prane-baneses_5af5caf8e9ebd6d43a2c5e1a.html

DËRGO EMAILIN