aksionet e tua të shpejta

ERTV Live😊: Ministrat nĂ« analizĂ«n e gjashtĂ«mujorit tĂ« parĂ« tĂ« mandatit, pĂ«rpara Grupit Parlamentar Socialist

ERTV Live😊: Ministrat në analizën e gjashtëmujorit të parë të mandatit, përpara Grupit Parlamentar Socialist - Raporton Ministre e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Lindita Nikolla

Or

shpërndaje me email

Subjekti Emailit:
ERTV Live😊: Ministrat nĂ« analizĂ«n e gjashtĂ«mujorit tĂ« parĂ« tĂ« mandatit, pĂ«rpara Grupit Parlamentar Socialist

Mesazhe :
PĂ«rshendetje mik/e,

ERTV Live😊: Ministrat në analizën e gjashtëmujorit të parë të mandatit, përpara Grupit Parlamentar Socialist - Raporton Ministre e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Lindita Nikolla
https://www.rilindje.net/aksione/ertv-live-ministrat-ne-analizen-e-gjashtemujorit-te-pare-te-mandatit-perpara-grupit-parlamentar-socialist_5ad4d5c9e9ebd6a35dcfea2c.html

DËRGO EMAILIN