aksionet e tua të shpejta

Fjala e rastit në hapjen e Edicionit të 4-rt të ColoursofAlbania

Fjala e rastit në hapjen e Edicionit të 4-rt të ColoursofAlbania

Trashëgimia kulturore, imputi dhe kontributi i Shqiperisë në mozaikun e madh të familjes evropiane do të jenë në fokus të edicionit të këtij viti të #ColoursofAlbania, me shpresën se kështu do të nxitet më shumë imagjinata e qytetarëve tanë, por edhe atyre që do të vizitojnë #Shqiperinë gjatë sezonit turistik për t’i përjetësuar në fotografi këto dēshmi.

Or

shpërndaje me email

Subjekti Emailit:
Fjala e rastit në hapjen e Edicionit të 4-rt të ColoursofAlbania

Mesazhe :
Përshendetje mik/e,
Fjala e rastit në hapjen e Edicionit të 4-rt të ColoursofAlbania
Trashëgimia kulturore, imputi dhe kontributi i Shqiperisë në mozaikun e madh të familjes evropiane do të jenë në fokus të edicionit të këtij viti të #ColoursofAlbania, me shpresën se kështu do të nxitet më shumë imagjinata e qytetarëve tanë, por edhe atyre që do të vizitojnë #Shqiperinë gjatë sezonit turistik për t’i përjetësuar në fotografi këto dēshmi.
https://www.facebook.com/ditmirbushati.al/videos/1619872728126503/

DËRGO EMAILIN