aksionet e tua të shpejta

Foto/ Meta shmang sheshin qëndror të Beratit, shihni ku dhe si ka përfunduar mitingu përmbyllës i LSI

  E Publikuar on 21-06-2017 21:18
Foto/ Meta shmang sheshin qëndror të Beratit, shihni ku dhe si ka përfunduar mitingu përmbyllës i LSI

Ilir Meta është duke zhvilluar takimin përmbyllës elektoral ne Berat dhe me sa duket hera e fundit që ishte aty, e ka detyruar ta mendojë mirë vendin se ku do ta zhvillonte takimin e rradhës.

Pasi herën e parë LSI dështoi të mbushte sheshin qëndror të Beratit, takimi i sotëm po zhvillohet në pedonalen e qytetit, në mesin e segmentit të saj, pedonale kjo që siç duket nga pamjet, është e një gjerësie të ngushtë dhe LSI nuk ka arritur të shtrihet as në gjithë gjatësinë e pedonales.

Sikurse tregojne pamjet live, mitingu përmbyllës në nivel qarku për LSI, është shndërruar në një takim që i ngjan një këndi fjale, ndërsa Ilir Meta flet i rrethuar nga disa qindra militantë në rrugën kryesore të qytetit.

Hapi 1. Shko dhe komento

shko dhe komento UDHËZIM: Mundohu të komentosh brënda 24 orëshit të parë të publikimit.

Hapi 2. Kopjoje këtu dhe fito pikë

Kopjoje dhe vendose komentin tënd këtu, për ta ndarë atë me ne dhe të fitosh pikë.