aksionet e tua të shpejta

FOTOALBUMI I VIZITËS NË GJERMANI

FOTOALBUMI I VIZITËS NË GJERMANI

Gjatë vizitës në Gjermani, ku u shkëmbyen opinione dhe mesazhe të qarta për rrugën europiane të Shqipërisë🇦🇱🤝🇩🇪

Or

shpërndaje me email

Subjekti Emailit:
FOTOALBUMI I VIZITËS NË GJERMANI

Mesazhe :
Përshendetje mik/e,

Gjatë vizitës në Gjermani, ku u shkëmbyen opinione dhe mesazhe të qarta për rrugën europiane të Shqipërisë🇦🇱🤝🇩🇪
https://www.facebook.com/pg/edirama.al/photos/?tab=album&album_id=10155762551676523

DËRGO EMAILIN