aksionet e tua të shpejta

FOTOT/ Kështu ju përshëndet djali i Petrit Vasilit!

  E Publikuar on 21-06-2017 12:40
FOTOT/ Kështu ju përshëndet djali i Petrit Vasilit!

Erald Vasili, djali i vetëm i Petrit Vasilit, ka postuar këtë foto të çuditshme me gishtin e mesit në rrjetet sociale për të përshëndetur miqtë e tij.

I riu, prej disa vitesh jeton jashtë Shqipërisë, pasi po ndjek gjurmët e babait duke studiuar për mjekësi në Itali.

Megjithatë, duket se Vasili junior nuk ka talentin e babait të tij kur vjen çështja tek politika, pasi këto foto diskretituese shkatërrojnë imazhin e tij.

Hapi 1. Shko dhe komento

shko dhe komento UDHËZIM: Mundohu të komentosh brënda 24 orëshit të parë të publikimit.

Hapi 2. Kopjoje këtu dhe fito pikë

Kopjoje dhe vendose komentin tënd këtu, për ta ndarë atë me ne dhe të fitosh pikë.