aksionet e tua të shpejta

INTERPELANCË E MINATORËVE ME QEVERINË

ERTV Live😊 : INTERPELANCË E MINATORËVE ME QEVERINË - Themeluesit e Sindikatës së Minatorëve "Janar 1991", sot të dalë në pension, kanë kërkuar shpjegime për ecurinë e projektit të Statusit të Minatorit.

 

Bëhuni pjesë e bashkëqeverisjes duke u regjistruar në
www.shqiperiaqeduam.al, ku çdo organizatë apo grupim individësh sipas rregullave të shpallura në platformë sipas procedurës parlamentare, mund të thërrasë në interpelancë kryeministrin dhe çdo ministër.

Or

shpërndaje me email

Subjekti Emailit:
INTERPELANCË E MINATORËVE ME QEVERINË

Mesazhe :
Përshendetje mik/e,

ERTV Live😊 : INTERPELANCË E MINATORËVE ME QEVERINË - Themeluesit e Sindikatës së Minatorëve "Janar 1991", sot të dalë në pension, kanë kërkuar shpjegime për ecurinë e projektit të Statusit të Minatorit.   Bëhuni pjesë e bashkëqeverisjes duke u regjistruar në
www.shqiperiaqeduam.al, ku çdo organizatë apo grupim individësh sipas rregullave të shpallura në platformë sipas procedurës parlamentare, mund të thërrasë në interpelancë kryeministrin dhe çdo ministër.
https://www.rilindje.net/aksione/interpelance-e-minatoreve-me-qeverine_5ad49624e9ebd6a128cff013.html

DËRGO EMAILIN