aksionet e tua të shpejta

“Ju ishit 8 vjet në pushtet…po Monika pse pëllet”? Tregtarët i ‘tregojnë vendin’ deputetëve

  E Publikuar on 10-04-2018 14:39
“Ju ishit 8 vjet në pushtet…po Monika pse pëllet”? Tregtarët i ‘tregojnë vendin’ deputetëve

Tregtarët e Tregut Ushqimor në Tiranë kanë kundërshtuar prezencën e deputetëve të Partisë Demokratike, gjatë protestës për uljen e qepenave për një orë.

 

Pranë tregtarëve ka shkuar deputeti i PD, Halim Kosova i cili është ndalur te një dyqan i cili nuk i ishte bashkuar thirrjes për të mbyllur qepenat.

Hapi 1. Shko dhe komento

shko dhe komento UDHËZIM: Mundohu të komentosh brënda 24 orëshit të parë të publikimit.

Hapi 2. Kopjoje këtu dhe fito pikë

Kopjoje dhe vendose komentin tënd këtu, për ta ndarë atë me ne dhe të fitosh pikë.

Supporter's Comments

Kajo wrote: kasdifjsduisdbhf
10-04-2018, 14:41