aksionet e tua të shpejta

Kemi bërë shumë. Më shumë akoma mbetet për të bërë

Kemi bërë shumë. Më shumë akoma mbetet për të bërë

Kemi bërë shumë. Më shumë akoma mbetet për të bërë. Po ka edhe shumë për të humbur, nëse #PartiaSocialiste 🌹 nuk mban, pa të tjerë në prehër, timonin e reformave. Siç luftuam dhe fituam për Vetingun, do të luftojmë e fitojmë për të rritur ekonominë dhe punësimin si asnjëherë më parë. Vetëm vota e bashkuar për Partinë Socialiste🌹 dhe nr.✌️🇦🇱 do të na ndajë njëherë e mirë nga e shkuara dhe do të garantojë që mbi themelet e ngritura këto 44 muaj, të bëjmë katërfishin e punëve #PërTiranënQëDuam, 🇦🇱 🇪🇺 #PërShqipërinëQëDuam 🇦🇱 🇪🇺 me #Shtet 💪 #Punë 👍 #Mirëqenie😀

Or

shpërndaje me email

Subjekti Emailit:
Kemi bërë shumë. Më shumë akoma mbetet për të bërë

Mesazhe :
Përshendetje mik/e,

Kemi bërë shumë. Më shumë akoma mbetet për të bërë. Po ka edhe shumë për të humbur, nëse #PartiaSocialiste 🌹 nuk mban, pa të tjerë në prehër, timonin e reformave. Siç luftuam dhe fituam për Vetingun, do të luftojmë e fitojmë për të rritur ekonominë dhe punësimin si asnjëherë më parë. Vetëm vota e bashkuar për Partinë Socialiste🌹 dhe nr.✌️🇦🇱 do të na ndajë njëherë e mirë nga e shkuara dhe do të garantojë që mbi themelet e ngritura këto 44 muaj, të bëjmë katërfishin e punëve #PërTiranënQëDuam, 🇦🇱 🇪🇺 #PërShqipërinëQëDuam 🇦🇱 🇪🇺 me #Shtet 💪 #Punë 👍 #Mirëqenie😀
https://www.facebook.com/BGjylameti/posts/1151340298304586

DËRGO EMAILIN