aksionet e tua të shpejta

“Krisja e koalicionit filloi me Reformën në drejtësi, ka një pakt të heshtur politikanë-gjykatës”

  E Publikuar on 18-06-2017 18:32
“Krisja e koalicionit filloi me Reformën në drejtësi, ka një pakt të heshtur politikanë-gjykatës”

Në një takim me të rinjtë e FRESSH-it në Tiranë, Edi Rama ka kundërshtuar idenë e krijuar se të gjithë politikanët janë njësoj.

Është shumë e rëndësishme që ta thyejmë, kudo ku e ndeshim këtë mur parazitizmi, dembelizmi, indiference, që të gjithë janë njësoj. Jo, nuk janë të gjithë njësoj, prandaj Shqipëria sot nuk është njësoj me atë që ishte 44 muaj më parë”, tha Rama.

Kryeministri, për herë të parë artikuloi edhe pikën e krisjes mes PS-së dhe LSI-së.

Hapi 1. Shko dhe komento

shko dhe komento UDHËZIM: Mundohu të komentosh brënda 24 orëshit të parë të publikimit.

Hapi 2. Kopjoje këtu dhe fito pikë

Kopjoje dhe vendose komentin tënd këtu, për ta ndarë atë me ne dhe të fitosh pikë.