aksionet e tua të shpejta

Mbyllja e qepenave, reagon Rama: Politikanët pa atdhe u tallën me njerëzit, tregjet janë jashtë skemës së TVSh

  E Publikuar on 10-04-2018 16:34
Mbyllja e qepenave, reagon Rama: Politikanët pa atdhe u tallën me njerëzit, tregjet janë jashtë skemës së TVSh

Kryeministri Edi Rama ka reaguar pas prortës së sotme nga biznesi i volë i cili mbylli për një orë qepenat pasi janë kundë kundër skemës së TVSh.

Përmes një statusi në Facebook Rama e cilësoi protestën e uljes së qepenave në tregjet bashkiake një tallje me njerëzit nga politikanët pa atdhe.

“Protesta e uljes së qepenave në tregjet bashkiake tallje e madhe me njerëzit nga politikanët pa atdhe!

Sepse tregjet JANE JASHTE SKEMES së TVSH!

Ne bëmë ZERO taksën e Biznesit të Vogël dhe futja në TVSH e të vegjëlve nuk rrit aspak barrën mbi ta po siguron kontrollin e të mëdhenjve”– shkruan Rama. (TemA)

Hapi 1. Shko dhe komento

shko dhe komento UDHËZIM: Mundohu të komentosh brënda 24 orëshit të parë të publikimit.

Hapi 2. Kopjoje këtu dhe fito pikë

Kopjoje dhe vendose komentin tënd këtu, për ta ndarë atë me ne dhe të fitosh pikë.

Supporter's Comments

jam baba wrote: mtregu mu ti ... ehaaaa TEST TEST
10-04-2018, 16:38