aksionet e tua të shpejta

Ministrat në analizën e gjashtëmujorit të parë të mandatit, përpara Grupit Parlamentar Socialist - Raporton Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta Manastirliu

Or

shpërndaje me email

Subjekti Emailit:
Ministrat në analizën e gjashtëmujorit të parë të mandatit, përpara Grupit Parlamentar Socialist - Raporton Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta Manastirliu

Mesazhe :
Përshendetje mik/e,


https://www.rilindje.net/aksione/ministrat-ne-analizen-e-gjashtemujorit-te-pare-te-mandatit-perpara-grupit-parlamentar-socialist-raporton-ministrja-e-shendetesise-dhe-mbrojtjes-sociale-ogerta-manastirliu_5acf6841e9ebd600fd0badb8.html

DËRGO EMAILIN