aksionet e tua të shpejta

MIRËMËNGJES 😃 dhe me librin e sapodalë në libraritë italiane ju uroj një ditë të mbarë 🌹

MIRËMËNGJES 😃

 

dhe me librin e sapodalë në libraritë italiane ju uroj një ditë të mbarë 🌹

Or

shpërndaje me email

Subjekti Emailit:
MIRËMËNGJES 😃 dhe me librin e sapodalë në libraritë italiane ju uroj një ditë të mbarë 🌹

Mesazhe :
Përshendetje mik/e,

MIRËMËNGJES 😃   dhe me librin e sapodalë në libraritë italiane ju uroj një ditë të mbarë 🌹
https://www.rilindje.net/aksione/miremengjes-dhe-me-librin-e-sapodale-ne-librarite-italiane-ju-uroj-nje-dite-te-mbare_5ad84a98e9ebd68122e2f78f.html

DËRGO EMAILIN