aksionet e tua të shpejta

#MShMS

📌Zgjerojmë në të gjitha spitalet e vendit shërbimin e sterilizimit të instrumenteve kirurgjikalë
Në spitalin e #Lushnjes 👉🏼për të parë nga afër punimet në centralin e ri të sterilizimit, i cili do t’i shërbejë edhe spitaleve rajonale të #Fierit dhe #Beratit🏥
Me ofrimin e shërbimit të çertifikuar të sterilizimit dhe instrumenteve të rinj kirurgjikalë:
▫️46 mijë ndërhyrje kryhen sot në spitalet tona me standarte të larta
Infeksionet spitalore
🔺 cilësia e shërbimit dhe ofrojmë më shumë siguri për pacientët 👍🏼
▫️Ky investim me rëndësi parësore për shëndetin e popullatës 👉🏼ka sjellë edhe një tjetër përfitim: Punësimet e reja #216 persona janë punësuar deri tani dhe priten edhe 94 të punësuar të rinj me shtrirjen e programit kombëtar të sterilizimit brenda #2018
#MShMS
Or

shpërndaje me email

Subjekti Emailit:
#MShMS

Mesazhe :
Përshendetje mik/e,

📌Zgjerojmë në të gjitha spitalet e vendit shërbimin e sterilizimit të instrumenteve kirurgjikalë
Në spitalin e #Lushnjes 👉🏼për të parë nga afër punimet në centralin e ri të sterilizimit, i cili do t’i shërbejë edhe spitaleve rajonale të #Fierit dhe #Beratit🏥
Me ofrimin e shërbimit të çertifikuar të sterilizimit dhe instrumenteve të rinj kirurgjikalë:
▫️46 mijë ndërhyrje kryhen sot në spitalet tona me standarte të larta
❌Infeksionet spitalore
🔺 cilësia e shërbimit dhe ofrojmë më shumë siguri për pacientët 👍🏼
▫️Ky investim me rëndësi parësore për shëndetin e popullatës 👉🏼ka sjellë edhe një tjetër përfitim: Punësimet e reja ✅ #216 persona janë punësuar deri tani dhe priten edhe 94 të punësuar të rinj me shtrirjen e programit kombëtar të sterilizimit brenda #2018
#MShMS
https://www.facebook.com/OgertaManastirliu/videos/446599275796128/

DËRGO EMAILIN