aksionet e tua të shpejta

Në Amfiteatrin e Durrësit

Në Amfiteatrin e Durrësit

Në Amfiteatrin e Durrësit, së bashku me Ministrin e Brendshëm, z. Fatmir Xhafaj u mbajt takimi i rradhës i Forumit Qytetar për Sigurinë Publike, ku qytetarë të Durrësit diskutuan çështje të ndryshme për probleme që i përkasin rendit dhe sigurisë publike.

Or

shpërndaje me email

Subjekti Emailit:
Në Amfiteatrin e Durrësit

Mesazhe :
Përshendetje mik/e,

Në Amfiteatrin e Durrësit, së bashku me Ministrin e Brendshëm, z. Fatmir Xhafaj u mbajt takimi i rradhës i Forumit Qytetar për Sigurinë Publike, ku qytetarë të Durrësit diskutuan çështje të ndryshme për probleme që i përkasin rendit dhe sigurisë publike.
https://www.facebook.com/vangjushdako.dr/posts/1690648427679686

DËRGO EMAILIN