aksionet e tua të shpejta

Në Fier, me kryetarin e Bashkisë, Armando Subashi

Në Fier, me kryetarin e Bashkisë, Armando Subashi

Në Fier, me kryetarin e Bashkisë, Armando Subashi, duke parë Impiantin e Filtrimit të Ujërave të Ndotur, një model që duhet ndjekur nga të gjithë bizneset që ushtrojnë aktivitetin e tyre pranë lumenjve dhe deteve.

Or

shpërndaje me email

Subjekti Emailit:
Në Fier, me kryetarin e Bashkisë, Armando Subashi

Mesazhe :
Përshendetje mik/e,

Në Fier, me kryetarin e Bashkisë, Armando Subashi, duke parë Impiantin e Filtrimit të Ujërave të Ndotur, një model që duhet ndjekur nga të gjithë bizneset që ushtrojnë aktivitetin e tyre pranë lumenjve dhe deteve.
https://www.facebook.com/klosiblendi/posts/2033447653609535

DËRGO EMAILIN