aksionet e tua të shpejta

Ne oren 12:00, ne Lezhe, per Forumin Qytetar per Siguri Publike.

Ne oren 12:00, ne Lezhe, per Forumin Qytetar per Siguri Publike.

Ne oren 12:00, ne Lezhe, per Forumin Qytetar per Siguri Publike.

Llogaridhenie e Policise se Shtetit perballe qytetareve.

Ne nje bashkebisedim me qytetaret e Leshes, ministri i Brendshem Fatmir Xhafaj dhe ambasadorja e BE ne Tirane, Romana Vlahutin.

Or

shpërndaje me email

Subjekti Emailit:
Ne oren 12:00, ne Lezhe, per Forumin Qytetar per Siguri Publike.

Mesazhe :
Përshendetje mik/e,

Ne oren 12:00, ne Lezhe, per Forumin Qytetar per Siguri Publike.

Llogaridhenie e Policise se Shtetit perballe qytetareve.

Ne nje bashkebisedim me qytetaret e Leshes, ministri i Brendshem Fatmir Xhafaj dhe ambasadorja e BE ne Tirane, Romana Vlahutin.
https://www.facebook.com/punetebrendshme.gov.al/photos/a.865371553513005.1073741898.630197080363788/1901527466564070/?type=3&theater

DËRGO EMAILIN