aksionet e tua të shpejta

Në pritjen e organizuar për Presidentin e Këshillit Europian Z. Donald Tusk.

Në pritjen e organizuar për Presidentin e Këshillit Europian Z. Donald Tusk.


Ai theksoi progresin e dukshëm të Shqipërisë dhe shprehu mbështetjen e palëkundur për çeljen e negociatave me BE 🇦🇱

Or

shpërndaje me email

Subjekti Emailit:
Në pritjen e organizuar për Presidentin e Këshillit Europian Z. Donald Tusk.

Mesazhe :
Përshendetje mik/e,


Ai theksoi progresin e dukshëm të Shqipërisë dhe shprehu mbështetjen e palëkundur për çeljen e negociatave me BE 🇦🇱
https://www.facebook.com/espiropali/posts/10157326110482926

DËRGO EMAILIN