aksionet e tua të shpejta

Prokuroria të hetojë dhunën e djeshme!

Sigurisht Rregullorja e Kuvendit është e qartë dhe deputetët dhunues duhet të ndërshkohen. Por sot kemi asistuar edhe në elementë të veprave penale që lidhen me goditje të personave që kryejnë detyra publike. Shikoni deputetin demokrat Flamur Noka që shkul mikrofonin nga foltorja dhe godet me mjete të forta ndaj Kryeministrit dhe Kryetarit të Kuvendit.

 

I bëj thirrje Prokurorisë të hetojë dhunën e djeshme!

Or

shpërndaje me email

Subjekti Emailit:
Prokuroria të hetojë dhunën e djeshme!

Mesazhe :
Përshendetje mik/e,

Sigurisht Rregullorja e Kuvendit është e qartë dhe deputetët dhunues duhet të ndërshkohen. Por sot kemi asistuar edhe në elementë të veprave penale që lidhen me goditje të personave që kryejnë detyra publike. Shikoni deputetin demokrat Flamur Noka që shkul mikrofonin nga foltorja dhe godet me mjete të forta ndaj Kryeministrit dhe Kryetarit të Kuvendit.   I bëj thirrje Prokurorisë të hetojë dhunën e djeshme!
https://www.rilindje.net/aksione/prokuroria-te-hetoje-dhunen-e-djeshme_5ad0663fe9ebd6de30435175.html

DËRGO EMAILIN