aksionet e tua të shpejta

Prokurorja e Apelit Fatjona Memçaj kalon vettingun, rikonfirmohet në detyrë

  E Publikuar on 03-05-2018 15:22
Prokurorja e Apelit Fatjona Memçaj kalon vettingun, rikonfirmohet në detyrë

Prokurorja e Apelit në Tiranë, Fatjona Memçaj i ka shpëtuar sitës së vettingut dhe është rikonfirmuar sot në detyrën e saj. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit pas hetimit gjashtë mujor në tre shtylla kryesore si pasuria, figura morale dhe aftësia profesionale ka arritur të verifikojë pastërtinë e figurës së prokurores Memçaj.

Hapi 1. Shko dhe komento

shko dhe komento UDHËZIM: Mundohu të komentosh brënda 24 orëshit të parë të publikimit.

Hapi 2. Kopjoje këtu dhe fito pikë

Kopjoje dhe vendose komentin tënd këtu, për ta ndarë atë me ne dhe të fitosh pikë.