aksionet e tua të shpejta

Rama fshikullon LSI-së nga Vora: Hipoteka mban peng legalizimet

  E Publikuar on 18-06-2017 17:42
Rama fshikullon LSI-së nga Vora: Hipoteka mban peng legalizimet

Edhe nga Vora ku takoi mbështetës të PS, kryeministri Edi Rama ka fshikulluar LSI-në.

Sipas Ramës, qeveria ka legalizuar falas objektet pa leje të qytetarëve, por ata nuk e regjistrojnë dot pronën pasi Hipoteka, e drejtuar nga një parti tjetër, siç tha ai, i mban peng.

Ky ishte dhe argumenti i kreut qeverisë pse PS duhet të qeverisë e vetme pas 25 qershorit, pa pasur nevojë për aleatë në bashkëqeverisje.

Hapi 1. Shko dhe komento

shko dhe komento UDHËZIM: Mundohu të komentosh brënda 24 orëshit të parë të publikimit.

Hapi 2. Kopjoje këtu dhe fito pikë

Kopjoje dhe vendose komentin tënd këtu, për ta ndarë atë me ne dhe të fitosh pikë.