aksionet e tua të shpejta

Rama-Metën:A mund Presidenti të shajë kryeministrin si ekstremist

  E Publikuar on 17-06-2017 14:06
Rama-Metën:A mund Presidenti të shajë kryeministrin si ekstremist

TIRANË-Kryeministri Edi Rama është shprehur i habitur dhe i shokuar mbi deklaratën e Ilir Metës për një televizon grek.

“Shokuese intervista e I.M per tv grek!Si mundet nje President shqiptar te shaje kryeministrin e vendit si te ishte ekstremist fqinj?TURP!” - See more at: http://shqiptarja.com

Hapi 1. Shko dhe komento

shko dhe komento UDHËZIM: Mundohu të komentosh brënda 24 orëshit të parë të publikimit.

Hapi 2. Kopjoje këtu dhe fito pikë

Kopjoje dhe vendose komentin tënd këtu, për ta ndarë atë me ne dhe të fitosh pikë.