aksionet e tua të shpejta

Rilindje.Net GARË - AKSIONE SUPORTI 2

Rilindje.Net GARË - AKSIONE SUPORTI 2

Fushata për zgjedhjet e 25 Qershorit ka hyrë në fazën e saj finale.

Na ndajnë 5 ditë nga dita kur shqiptarët me votë do i japim besimin Partisë Socialiste për të qeverisur e vetme! Në këto 5 ditë, kontributi i secilit prej jush është më i nevojshëm se kurrë, për t'i dhënë një dorë Edi Ramës dhe Shqipërisë për të ecur pa pengesa drejt rrugës për në familjen e madhe europiane.

Gara nis më 20 Qershor në orën 18:00 dhe përfundon në 25 Qershor në orën 19:00. Fitues do të shpallen 4 personat që do të mbledhin më shumë pikë gjatë kësaj periudhe dhe përkatësisht vendi i parë fiton një Lap Top, vendi I dytë një Tablet dhe vendi i tretë dhe i katërt Gift Card me vlerë 5 000 lekë.

Secili prej jush, secili prej nesh, ka në dorë një mjet të jashtëzakonshëm komunikimi siç është bota Online, siç është platforma e fushatës onlinë të PS, Rilindje.Net, nëpërmjet së cilës, duhet t'i themi çdokujt se sa e nevojshme është vota për PS.

Shpërndaj mesazhin e PS, fto miqtë të votojnë PS, jep argumentin tënd për Shëipërinë që duam, për të ardhmen tonë të përbashkët me më shumë shtet-punë-mirëqenie.

Sot, më të bashkuar se kurrë me PS dhe Edi Ramën për Shqipërinë që duam.

Or

shpërndaje me email

Subjekti Emailit:
Rilindje.Net GARË - AKSIONE SUPORTI 2

Mesazhe :
Përshendetje mik/e,

Fushata për zgjedhjet e 25 Qershorit ka hyrë në fazën e saj finale. Na ndajnë 5 ditë nga dita kur shqiptarët me votë do i japim besimin Partisë Socialiste për të qeverisur e vetme! Në këto 5 ditë, kontributi i secilit prej jush është më i nevojshëm se kurrë, për t'i dhënë një dorë Edi Ramës dhe Shqipërisë për të ecur pa pengesa drejt rrugës për në familjen e madhe europiane. Gara nis më 20 Qershor në orën 18:00 dhe përfundon në 25 Qershor në orën 19:00. Fitues do të shpallen 4 personat që do të mbledhin më shumë pikë gjatë kësaj periudhe dhe përkatësisht vendi i parë fiton një Lap Top, vendi I dytë një Tablet dhe vendi i tretë dhe i katërt Gift Card me vlerë 5 000 lekë. Secili prej jush, secili prej nesh, ka në dorë një mjet të jashtëzakonshëm komunikimi siç është bota Online, siç është platforma e fushatës onlinë të PS, Rilindje.Net, nëpërmjet së cilës, duhet t'i themi çdokujt se sa e nevojshme është vota për PS. Shpërndaj mesazhin e PS, fto miqtë të votojnë PS, jep argumentin tënd për Shëipërinë që duam, për të ardhmen tonë të përbashkët me më shumë shtet-punë-mirëqenie. Sot, më të bashkuar se kurrë me PS dhe Edi Ramën për Shqipërinë që duam.
https://www.rilindje.net/gare-aksione-suporti-2

DËRGO EMAILIN