aksionet e tua të shpejta

SONDAZHI/ Ja sa mandate marrin partitë në qarkun Fier

  E Publikuar on 19-06-2017 21:55
SONDAZHI/ Ja sa mandate marrin partitë në qarkun Fier

Instituti italian “Piepoli” në bashkëpunim me Report TV zhvilluan sondazhin e tretë për zgjedhjet në Shqipëri, vetëm 6 ditë para ditës së votimeve.

Në këtë sondazh të tretë të zhvilluar nga instituti italian, janë intervistuar 1200 qytetarë.

Hapi 1. Shko dhe komento

shko dhe komento UDHËZIM: Mundohu të komentosh brënda 24 orëshit të parë të publikimit.

Hapi 2. Kopjoje këtu dhe fito pikë

Kopjoje dhe vendose komentin tënd këtu, për ta ndarë atë me ne dhe të fitosh pikë.