aksionet e tua të shpejta

Vazhdon procesi i konsultimeve me komunitetet lokale rreth tarifës së kalimit në rrugën Milot-Morinë

Vazhdon procesi i konsultimeve me komunitetet lokale rreth tarifës së kalimit në rrugën Milot-Morinë. Pas Tropojes, ekipi i Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë zhvilloi bashkëbisedime me banorë dhe autoritete vendore në Bashkitë Has dhe Kukës

Or

shpërndaje me email

Subjekti Emailit:
Vazhdon procesi i konsultimeve me komunitetet lokale rreth tarifës së kalimit në rrugën Milot-Morinë

Mesazhe :
Përshendetje mik/e,

Vazhdon procesi i konsultimeve me komunitetet lokale rreth tarifës së kalimit në rrugën Milot-Morinë. Pas Tropojes, ekipi i Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë zhvilloi bashkëbisedime me banorë dhe autoritete vendore në Bashkitë Has dhe Kukës
https://www.rilindje.net/aksione/vazhdon-procesi-i-konsultimeve-me-komunitetet-lokale-rreth-tarifes-se-kalimit-ne-rrugen-milot-morine_5ad066fbe9ebd6e730435190.html

DËRGO EMAILIN