fituar 3 pikë for sharing this "Në pritjen e organizuar për Presidentin e Këshillit Europian Z. Donald Tusk." .

2019.02.08 10:52

fituar 3 pikë for sharing this "Në Fier, me kryetarin e Bashkisë, Armando Subashi" .

2019.02.08 10:51

fituar 3 pikë for sharing this "MIRËMËNGJES " .

2019.02.08 10:51

fituar 3 pikë for sharing this "#JavaEuropianeVaksinimit" .

2019.02.08 10:51

fituar 3 pikë for sharing this "PHOTO OF THE WEEK" .

2019.02.08 10:51

fituar 3 pikë for sharing this "FOTOALBUMI I VIZITËS NË GJERMANI" .

2019.02.08 10:51

fituar 3 pikë for sharing this "Në spitalin e Lushnjes" .

2019.02.08 10:50

fituar 3 pikë for sharing this "Zhvilluam n​jë takim ​informues dhe tejet interesant ​në ambientet e Agjencisë Kombëtare të Planifikimit të Territorit" .

2019.02.08 10:50

fituar 3 pikë for sharing this "#MShMS" .

2019.02.08 10:50

fituar 3 pikë for sharing this " Shpresëplotë për Këshillin Europian të 28 Qershorit" .

2019.02.08 10:50