Armand Doda

Armand Doda
33696 PIKË

Armand Doda fituar 20 pikë për ftesën "Mandi Dodaj" .

2017.06.27 22:03

Armand Doda fituar 12 pikë për shpërndarje "Korçë - Hap dyert teatri i rilindur Andon Zako Çajupi" .

2017.06.26 12:43

Armand Doda fituar 12 pikë për shpërndarje "Në Top Story me Sokol Ballën" .

2017.06.26 08:37

Armand Doda fituar 12 pikë për shpërndarje "Myzeqarë Votoni" .

2017.06.26 08:04

Armand Doda fituar 12 pikë për shpërndarje "Faleminderit nga zemra ❤️" .

2017.06.26 07:29

Armand Doda fituar 5 pikë për shpërndarjen "Po ky Edi Rama njeri është?! (dhe një rrëfim ndryshe brenda makinës)" .

2017.06.25 20:04

Armand Doda fituar 5 pikë për shpërndarjen "DETAJE/ Sa para iu gjetën në makinë doganierit që blinte votat në Shkodër " .

2017.06.25 20:04

Pikë

 • Plotësimi I profilit
 • Firmos peticione
 • Premtime
 • Letra u dërgua
 • Mendimet tuaja
 • Sondazhi u plotësua
 • Përkrah
 • Hyr
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 48
 • Kuici u plotësua
 • Shpërndaj artikujt
 • Komente
 • Fotoja u ngarkua
 • Votat e materialeve
 • Shpërndarje
 • Miq të rinj
 • Të regjistruar
 • 0
 • 33033
 • 0
 • 0
 • 0
 • 535
 • 60
 • 20