Besjana Marku

Besjana Marku
62638 PIKË

Besjana Marku fituar 8 pikë për hyrjen në faqe sot .

2017.08.19 23:46

Besjana Marku fituar 8 pikë për hyrjen në faqe sot .

2017.07.01 09:22

Besjana Marku fituar 5 pikë për shpërndarjen "Lsi akuza të forta Tahirit: Po blen vota në Vorë me disa bashkëpunëtorë. EMRAT" .

2017.06.24 17:20

Besjana Marku fituar 5 pikë për shpërndarjen "Zgjedhjet në “Facebook”, PS merr 76 deputetë, PD 40 dhe LSI 14" .

2017.06.24 17:19

Besjana Marku fituar 5 pikë për shpërndarjen "PS dhe PD bashkojnë votat, shkarkojnë këshilltarin e LSI në bashki" .

2017.06.24 17:19

Besjana Marku fituar 5 pikë për shpërndarjen "PS dhe PD bashkojnë votat, shkarkojnë këshilltarin e LSI në bashki" .

2017.06.24 17:19

Pikë

 • Plotësimi I profilit
 • Firmos peticione
 • Premtime
 • Letra u dërgua
 • Mendimet tuaja
 • Sondazhi u plotësua
 • Përkrah
 • Hyr
 • 0
 • 20
 • 0
 • 0
 • 0
 • 10
 • 10
 • 760
 • Kuici u plotësua
 • Shpërndaj artikujt
 • Komente
 • Fotoja u ngarkua
 • Votat e materialeve
 • Shpërndarje
 • Miq të rinj
 • Të regjistruar
 • 0
 • 47370
 • 408
 • 0
 • 0
 • 11260
 • 2780
 • 20