Bujar Osmanaj

Bujar Osmanaj
65291 PIKË

Bujar Osmanaj fituar 8 pikë për hyrjen në faqe sot .

2019.03.19 00:19

Bujar Osmanaj fituar 8 pikë për hyrjen në faqe sot .

2017.09.10 20:24

Bujar Osmanaj fituar 8 pikë për hyrjen në faqe sot .

2017.08.04 22:52

Bujar Osmanaj fituar 5 pikë për shpërndarjen "Foto/ Meta shmang sheshin qëndror të Beratit, shihni ku dhe si ka përfunduar mitingu përmbyllës i LSI" .

2017.07.22 08:00

Bujar Osmanaj fituar 8 pikë për hyrjen në faqe sot .

2017.07.12 22:22

Bujar Osmanaj fituar 8 pikë për hyrjen në faqe sot .

2017.07.07 17:06

Bujar Osmanaj fituar 5 pikë për shpërndarjen "Balla:Pasi të pastrojmë drejtësinë do pastrojmë politikën e korruptuar" .

2017.07.04 12:44

Bujar Osmanaj fituar 5 pikë për shpërndarjen "Lulzim Basha e krahason veten me Sali Berishën në Tropojë!" .

2017.07.04 12:41

Bujar Osmanaj fituar 5 pikë për shpërndarjen "Basha ashpërson tonet nga Kukësi: Hiqni duart nga zgjedhjet, ju pret burgu i pamëshirshëm" .

2017.07.04 12:41

Bujar Osmanaj fituar 5 pikë për shpërndarjen "Zarfin 7% e kam vetë" .

2017.07.04 12:40

Pikë

 • Plotësimi I profilit
 • Firmos peticione
 • Premtime
 • Letra u dërgua
 • Mendimet tuaja
 • Sondazhi u plotësua
 • Përkrah
 • Hyr
 • 0
 • 20
 • 0
 • 0
 • 0
 • 10
 • 10
 • 760
 • Kuici u plotësua
 • Shpërndaj artikujt
 • Komente
 • Fotoja u ngarkua
 • Votat e materialeve
 • Shpërndarje
 • Miq të rinj
 • Të regjistruar
 • 0
 • 50395
 • 339
 • 30
 • 218
 • 7769
 • 5720
 • 20