Danjel kollarja

Danjel kollarja
26703 PIKË

Danjel kollarja fituar 5 pikë për shpërndarjen "Blushi u lutet njerëzve të shpërndajnë LIBRA-n në rrjete sociale" .

2017.07.26 04:26

Danjel kollarja fituar 12 pikë për shpërndarje "Mbajmë premtimin - Ndërtuam rrugë për zhvillimin bujqësor" .

2017.07.18 23:45

Danjel kollarja fituar 12 pikë për shpërndarje "Shqipëria që Duam🌷" .

2017.07.18 23:43

Danjel kollarja fituar 8 pikë për hyrjen në faqe sot .

2017.07.16 02:34

Danjel kollarja fituar 5 pikë për shpërndarjen "Rama fshikullon LSI-së nga Vora: Hipoteka mban peng legalizimet" .

2017.07.10 20:56

Danjel kollarja fituar 5 pikë për shpërndarjen "“Krisja e koalicionit filloi me Reformën në drejtësi, ka një pakt të heshtur politikanë-gjykatës”" .

2017.07.10 20:55

Danjel kollarja fituar 5 pikë për shpërndarjen "(FOTO) Ministri i LSI fushatë me vëllain e “Eskobarit të Ballkanit”" .

2017.07.08 06:01

Danjel kollarja fituar 5 pikë për shpërndarjen "Veliaj: Vota për Edi Ramën dhe për PS, garanci që puna të vijojë në Tiranë" .

2017.07.08 06:01

Danjel kollarja fituar 5 pikë për shpërndarjen "SONDAZHI/ Ja sa mandate marrin partitë në qarkun Fier" .

2017.07.08 06:00

Danjel kollarja fituar 5 pikë për shpërndarjen "Rama-Metën:A mund Presidenti të shajë kryeministrin si ekstremist " .

2017.07.08 06:00

Pikë

 • Plotësimi I profilit
 • Firmos peticione
 • Premtime
 • Letra u dërgua
 • Mendimet tuaja
 • Sondazhi u plotësua
 • Përkrah
 • Hyr
 • 0
 • 20
 • 0
 • 0
 • 0
 • 10
 • 0
 • 624
 • Kuici u plotësua
 • Shpërndaj artikujt
 • Komente
 • Fotoja u ngarkua
 • Votat e materialeve
 • Shpërndarje
 • Miq të rinj
 • Të regjistruar
 • 0
 • 21247
 • 0
 • 30
 • 50
 • 4702
 • 0
 • 20