Edison Osmanaj

Edison Osmanaj
23004 PIKË

Edison Osmanaj fituar 5 pikë për shpërndarjen "Fotot/ Pas Beratit e Gjirokastrës, Bashën e braktis edhe Saranda" .

2017.06.18 21:04

Edison Osmanaj fituar 12 pikë për shpërndarje "Me banorët e Ishmit, për reformat dhe investimet" .

2017.06.15 20:15

Edison Osmanaj fituar 3 pikë for sharing this "Nr✌️🇦🇱 një votë kuqezi për të shtrirë Rilndjen Urbane në qendër administrative në fshat" .

2017.06.14 17:57

Edison Osmanaj fituar 12 pikë për shpërndarje "Nr✌️🇦🇱 një votë kuqezi për të shtrirë Rilndjen Urbane në qendër administrative në fshat" .

2017.06.14 17:57

Edison Osmanaj fituar 3 pikë for sharing this "Nr✌️🇦🇱 një votë kuqezi për të shtrirë Rilndjen Urbane në qendër administrative në fshat" .

2017.06.14 17:57

Edison Osmanaj fituar 3 pikë for sharing this "Ura Bunës. FA më të mirat!🌷" .

2017.06.14 17:57

Edison Osmanaj fituar 3 pikë for sharing this "Ura Bunës. FA më të mirat!🌷" .

2017.06.14 17:57

Edison Osmanaj fituar 3 pikë for sharing this "#PërKrujënQëDuam" .

2017.06.14 17:56

Edison Osmanaj fituar 3 pikë for sharing this "#PërKrujënQëDuam" .

2017.06.14 17:56

Edison Osmanaj fituar 5 pikë për shpërndarjen "Fotot/ U shpall “heroi i fshatit”, a do të rikthehet Basha në Lazarat edhe në këtë fushatë?" .

2017.06.14 17:56

Pikë

 • Plotësimi I profilit
 • Firmos peticione
 • Premtime
 • Letra u dërgua
 • Mendimet tuaja
 • Sondazhi u plotësua
 • Përkrah
 • Hyr
 • 0
 • 20
 • 0
 • 0
 • 0
 • 10
 • 0
 • 64
 • Kuici u plotësua
 • Shpërndaj artikujt
 • Komente
 • Fotoja u ngarkua
 • Votat e materialeve
 • Shpërndarje
 • Miq të rinj
 • Të regjistruar
 • 0
 • 18465
 • 0
 • 0
 • 0
 • 4425
 • 0
 • 20