Eli Xhauri

Eli Xhauri
13010 PIKË

Eli Xhauri fituar 3 pikë për një koment të aprovuar në "Marrëdhëniet PD-LSI, kalimi i ylberit dhe shkesi Berisha" .

2017.06.22 17:14

Eli Xhauri fituar 3 pikë for sharing this "Investimet në shëndetësi në Qarkun Dibër. " .

2017.06.19 12:39

Eli Xhauri fituar 12 pikë për shpërndarje "Në kantieret e Rilindjes Urbane në Durrës" .

2017.06.19 12:29

Eli Xhauri fituar 12 pikë për shpërndarje "PËR BUJQËSINË DHE PËR SHQIPËRINË QË DUAM" .

2017.06.19 12:29

Eli Xhauri fituar 12 pikë për shpërndarje " Manëz - Me fermerët e zonës" .

2017.06.19 12:25

Eli Xhauri fituar 12 pikë për shpërndarje "Në Spitallë, për një mandat të dytë" .

2017.06.19 12:17

Eli Xhauri fituar 12 pikë për shpërndarje "Me miq të mirë nga Kodra e Priftit" .

2017.06.19 12:17

Pikë

 • Plotësimi I profilit
 • Firmos peticione
 • Premtime
 • Letra u dërgua
 • Mendimet tuaja
 • Sondazhi u plotësua
 • Përkrah
 • Hyr
 • 0
 • 20
 • 0
 • 0
 • 0
 • 10
 • 10
 • 352
 • Kuici u plotësua
 • Shpërndaj artikujt
 • Komente
 • Fotoja u ngarkua
 • Votat e materialeve
 • Shpërndarje
 • Miq të rinj
 • Të regjistruar
 • 0
 • 9455
 • 54
 • 10
 • 54
 • 3025
 • 0
 • 20