Erjola Kona

Erjola Kona
13208 PIKË

Erjola Kona fituar 12 pikë për shpërndarje "PHOTO OF THE DAY" .

2019.01.08 21:35

Erjola Kona fituar 12 pikë për shpërndarje "Java në Punë" .

2017.07.27 12:03

Erjola Kona fituar 12 pikë për shpërndarje "Në familjen e Osman Rexhës" .

2017.07.27 11:53

Erjola Kona fituar 12 pikë për shpërndarje "Muzeut Marubi më 2013 dhe sot, ju uroj gëzuar Ditën Ndërkombëtare të Monumenteve të Kulturës" .

2017.07.27 11:53

Erjola Kona fituar 12 pikë për shpërndarje "NË KANTIERET E RILINDJES URBANE TË DEVOLLIT" .

2017.07.27 10:58

Erjola Kona fituar 12 pikë për shpërndarje "DAUT GUMENI FAT T'A NJOHËSH KRENARI T'I THUASH MIK" .

2017.07.27 10:51

Erjola Kona fituar 12 pikë për shpërndarje "Dita nis bukur me gjyshërit 👵👴e #Njësisë9" .

2017.07.27 10:50

Erjola Kona fituar 12 pikë për shpërndarje "ERTV Live😀: Tiranë, me banorë të njësive 3 dhe 4 " .

2017.07.27 10:42

Erjola Kona fituar 12 pikë për shpërndarje "Gratë e vajzat, aleate të PS në fitoren e zgjedhjeve" .

2017.07.27 10:42

Erjola Kona fituar 12 pikë për shpërndarje "SHARE/SHPERNDAJE Garë Lexo&Komento" .

2017.07.27 10:35

Pikë

 • Plotësimi I profilit
 • Firmos peticione
 • Premtime
 • Letra u dërgua
 • Mendimet tuaja
 • Sondazhi u plotësua
 • Përkrah
 • Hyr
 • 0
 • 20
 • 0
 • 0
 • 0
 • 10
 • 0
 • 544
 • Kuici u plotësua
 • Shpërndaj artikujt
 • Komente
 • Fotoja u ngarkua
 • Votat e materialeve
 • Shpërndarje
 • Miq të rinj
 • Të regjistruar
 • 0
 • 10430
 • 0
 • 0
 • 0
 • 2184
 • 0
 • 20