Fatjon Metushi

Fatjon Metushi
12683 PIKË

Fatjon Metushi fituar 12 pikë për shpërndarje "Biofest 2017, Shijak" .

2017.06.13 20:05

Fatjon Metushi fituar 12 pikë për shpërndarje "Dovolan, në familjen e Riza Agollit" .

2017.06.13 06:35

Fatjon Metushi fituar 12 pikë për shpërndarje "Peqin - Siç luftuam dhe fituam për Vetingun" .

2017.06.12 17:51

Fatjon Metushi fituar 12 pikë për shpërndarje "Damian Gjiknuri zhvilloi një takim elektoral në Novoselë" .

2017.06.12 15:54

Fatjon Metushi fituar 12 pikë për shpërndarje "DUKE PRITUR BASHËN..." .

2017.06.12 15:43

Fatjon Metushi fituar 12 pikë për shpërndarje "Takime derë më derë" .

2017.06.12 13:34

Fatjon Metushi fituar 12 pikë për shpërndarje "ERTV Live😀: Në Opinion për #ShqipërinëQëDuam🇦🇱🇪🇺 me #Shtet💪#Punë👍#Mirëqenie😊" .

2017.06.12 10:25

Fatjon Metushi fituar 12 pikë për shpërndarje "Elbasan, në fabrikën e përpunimit të peshkut "Rozafa"" .

2017.06.12 10:12

Pikë

 • Plotësimi I profilit
 • Firmos peticione
 • Premtime
 • Letra u dërgua
 • Mendimet tuaja
 • Sondazhi u plotësua
 • Përkrah
 • Hyr
 • 0
 • 20
 • 0
 • 0
 • 0
 • 10
 • 0
 • 24
 • Kuici u plotësua
 • Shpërndaj artikujt
 • Komente
 • Fotoja u ngarkua
 • Votat e materialeve
 • Shpërndarje
 • Miq të rinj
 • Të regjistruar
 • 0
 • 11709
 • 0
 • 0
 • 0
 • 900
 • 0
 • 20