Luan Selimi

Luan Selimi
30206 PIKË

Luan Selimi fituar 8 pikë për hyrjen në faqe sot .

2018.12.27 21:04

Luan Selimi fituar 12 pikë për shpërndarje "Qendra rinore "ATA", Kamëz" .

2018.06.19 16:59

Luan Selimi fituar 3 pikë për një koment të aprovuar në "Kontakt" .

2017.06.22 17:14

Luan Selimi fituar 8 pikë për hyrjen në faqe sot .

2017.06.16 07:51

Luan Selimi fituar 5 pikë për shpërndarjen "Sondazhi: Në 2013-n dhe 2015-n, “Piepoli” ishte më i sakti" .

2017.06.14 17:53

Luan Selimi fituar 8 pikë për hyrjen në faqe sot .

2017.06.12 10:59

Luan Selimi fituar 12 pikë për shpërndarje "NJË LINJË E RE AJRORE SHQIPTARE - me drejtorin e TURKISH Airlines, Ilker Ayci" .

2017.06.11 23:57

Pikë

 • Plotësimi I profilit
 • Firmos peticione
 • Premtime
 • Letra u dërgua
 • Mendimet tuaja
 • Sondazhi u plotësua
 • Përkrah
 • Hyr
 • 0
 • 20
 • 0
 • 0
 • 0
 • 10
 • 0
 • 144
 • Kuici u plotësua
 • Shpërndaj artikujt
 • Komente
 • Fotoja u ngarkua
 • Votat e materialeve
 • Shpërndarje
 • Miq të rinj
 • Të regjistruar
 • 0
 • 26985
 • 3
 • 0
 • 0
 • 3024
 • 20
 • 0