Terion Mersuli

Terion Mersuli
14587 PIKË

Terion Mersuli fituar 12 pikë për shpërndarje "E vërteta e “udhëtimit” të Gramoz Ruçit në Vlorë dhe “fake news” i gazetarit të Bashës" .

2017.06.27 08:59

Terion Mersuli fituar 12 pikë për shpërndarje "#FlemëBashkë" .

2017.06.27 08:49

Terion Mersuli fituar 12 pikë për shpërndarje "73?!" .

2017.06.27 08:48

Terion Mersuli fituar 12 pikë për shpërndarje "#FlemëBashkë" .

2017.06.27 08:48

Terion Mersuli fituar 12 pikë për shpërndarje "Vullneti i sovranit" .

2017.06.27 08:48

Terion Mersuli fituar 12 pikë për shpërndarje "Zgjodhem projektin e Rrogozhines qe duam, me Partine Socialiste" .

2017.06.27 08:48

Terion Mersuli fituar 12 pikë për shpërndarje "hahahahaahaha" .

2017.06.27 08:48

Terion Mersuli fituar 3 pikë for sharing this "E vërteta e “udhëtimit” të Gramoz Ruçit në Vlorë dhe “fake news” i gazetarit të Bashës" .

2017.06.27 08:47

Terion Mersuli fituar 12 pikë për shpërndarje "#75+" .

2017.06.27 08:47

Terion Mersuli fituar 12 pikë për shpërndarje "Mos e harroni kurrë 25 Qershorin!" .

2017.06.27 08:47

Pikë

 • Plotësimi I profilit
 • Firmos peticione
 • Premtime
 • Letra u dërgua
 • Mendimet tuaja
 • Sondazhi u plotësua
 • Përkrah
 • Hyr
 • 0
 • 20
 • 0
 • 0
 • 0
 • 10
 • 0
 • 608
 • Kuici u plotësua
 • Shpërndaj artikujt
 • Komente
 • Fotoja u ngarkua
 • Votat e materialeve
 • Shpërndarje
 • Miq të rinj
 • Të regjistruar
 • 0
 • 13366
 • 3
 • 0
 • 0
 • 360
 • 220
 • 0