Si të fitosh pikë

SI TË FITOSH PIKË në Rilindje.net

Duam tju informojmë se Rilindje.net monitorn shumicën e veprimeve që ju bëni në faqe dhe e shpërblen mundin tuaj me pikë. Periodikisht anëtarët më aktivë të komunitetit tonë do të shpërblehen me dhurata të ndryshme si ftesa në evente eskluzive, tablet, celularë, lap top dhe kupona dhuratash. Aksionet e mëposhtme të kryera në faqe do të shpërblehen si më poshtë:

1. Regjistrimi : 20 pikë

Ju do të merrni pikë për regjistrimin në faqen tonë.

2. Hyrjet e përditshme: 8 pikë

Ju do të meerni pikë për vetëm 1 hyrje në ditë në faqe.

3. Aksionet speciale të shpërndarjes: 15 pikë

Pikët fitohen kur ndani një artikull “Shpërndaj” në seksionin e Aksioneve të shpejta. Artikujt “Shpërndaj” kanë një status special, sepse ato shprehin mesazhe shumë të rëndësishme të kauzës sonë. Ju mund të fitoni pikë vetëm 1 herë për secilin artikull “Shpërndaj” dhe pikët e plota mund ti përfitoni vetëm pasi dikush ka klikuar në linkun të cilin ju keni shpërndarë!

4. Aksione të zakonshme shpërndarjeje : 5 pikë

Pikët fitohen duke shpërndarë vetëm një artikull të zakonshëm nga faqja.

5. Të firmosësh një Peticion: 10 pikë

Një peticion në seksionin “Aksionet e shpejta” mund të firmoset vetëm një herë nga një përdorues.

6. Premto: 7 pikë

Rubrika Premto në seksionin “Aksionet e shpejta” mund të plotësohet vetëm një herë nga një përdorues.

7. Të japësh mendimin tënd: 7 pikë

Pikët do të fitohen nga përdoruesit që do tiu aprovohen komentet në rubrikën “Mendimet tuaja”.

8. Të shkruash komente: 3 pikë

Pikët do të fitohen për përdoruesit që do tiu aprovohen komentet në rubrikën “Lexo dhe komento”.

9. Firmosja në rubrikën “Përkrah”: 10 pikë

Rubrika Përkrah në seksionin “Aksionet e shpejta” mund të plotësohet vetëm një herë nga një përdorues.

10. Plotësimi I sondazheve: 5 pikë

Ju do të merrni pikë vetëm një herë për secilin sondazh që plotësoni.

11. Publikimi materialeve mediatike: 10 pikë

Pikët fitohen për secilin material mediatik (foto ose video) të ngarkuar në faqe dhe të aprovuar.

12. Votat e marra në materialet tuaja të postuara në faqe: 2 pikë për votë

Çdo përdorues I rregjistruar mund të votojë një herë për një material të postuar.