Fto miqtë e tu

Fto miqtë

Le të rrisim komunitetin tonë

Fto miqtë

Ftojini të gjithë miqtë tuaj në Rilindje.net!

Ne duam dhe mund të ndërtojmë një Shqipëri më të mirë, dhe për këtë kemi nevojë për ndihmën tuaj që të përhapin fjalën, që të angazhojmë sa më shumë qytetarë në kauzën tonë.

Ne kërkojmë vullnetarë aktivë të cilët mund të na ndihmojnë që të mund të bëjmë realitet ëndrrën që kemi për vendin tonë. Kemi besim në mbështetjen tuaj!

Shënim: Ju duhet të jeni të kyçur në Rilindje.net për të përfituar pikët për secilin nga miqtë tuaj që regjistrohen në platformë si rezultat i ftesës suaj. Nëse jeni të kyçur, çdo ftesë që ju nisni nga kjo faqe do t’i përkojë një link unik, i cili ju përket ju. Ky link na ndihmon ne për të ditur nëse miqtë tuaj i përgjigjen ftesës suaj duke u regjistruar në komunitetin tonë apo largohen nga Rilindje.net pa krijuar një llogari. Kështu, ju i përfitoni pikët vetëm nëse miqtë tuaj i përgjigjen ftesës suaj duke na u bashkuar, ndërkohë që ju jeni të kyçur në faqe.

Or

shpërndaje me email

Subjekti Emailit:
Bashkohu me Rilindje.net!

Mesazhe :
Përshendetje mik/e,
Rilindje.net është një eksperiencë fantastike për çdo të ri e të re që ka dëshirën të kontribuojë në politikë dhe në jetën publike. Bashkohu edhe ti me ne!
https://www.rilindje.net/regjistrohu

DËRGO EMAILIN