Garë - Aksione Suporti 2

Fushata për zgjedhjet e 25 Qershorit ka hyrë në fazën e saj finale. Na ndajnë 5 ditë nga dita kur shqiptarët me votë do i japim besimin Partisë Socialiste për të qeverisur e vetme!

Në këto 5 ditë, kontributi i secilit prej jush është më i nevojshëm se kurrë, për t'i dhënë një dorë Edi Ramës dhe Shqipërisë për të ecur pa pengesa drejt rrugës për në familjen e madhe europiane.

Gara nis më 20 Qershor në orën 18:00 dhe përfundon në 25 Qershor në orën 19:00. Fitues do të shpallen 4 personat që do të mbledhin më shumë pikë gjatë kësaj periudhe dhe përkatësisht vendi i parë fiton një Lap Top, vendi I dytë një Tablet dhe vendi i tretë dhe i katërt Gift Card me vlerë 5 000 lekë.

Secili prej jush, secili prej nesh, ka në dorë një mjet të jashtëzakonshëm komunikimi siç është bota Online, siç është platforma e fushatës onlinë të PS, Rilindje.Net, nëpërmjet së cilës, duhet t'i themi çdokujt se sa e nevojshme është vota për PS.

Shpërndaj mesazhin e PS, fto miqtë të votojnë PS, jep argumentin tënd për Shëipërinë që duam, për të ardhmen tonë të përbashkët me më shumë shtet-punë-mirëqenie.

Sot, më të bashkuar se kurrë me PS dhe Edi Ramën për Shqipërinë që duam.

Shënim: Ju duhet të keni hyrë në faqen rilindje.net që të bëheni pjesë e garës.

20 PËRDORUESIT MË AKTIV

1 Luan Selimi 27585 pikë
2 Edison Osmanaj 21241 pikë
3 Fatjon Metushi 12165 pikë
4 Petrit Tit 11221 pikë
5 Petrit Dodaj 6810 pikë
6 Besjana Marku 6702 pikë
7 AURORA DOKO 6278 pikë
8 Bujar Osmanaj 4526 pikë
9 Danjel kollarja 3210 pikë
10 Dorina Hasku 2143 pikë
11 Redon Caushaj 1326 pikë
12 Klevis Erindi 827 pikë
13 Terion Mersuli 782 pikë
14 Xhensila Jonuzi 300 pikë
15 Elinorilda Xhauri 289 pikë
16 Gjergji Liço 275 pikë
17 Rilindje Rilindje 242 pikë
18 Denisa Xhamo 218 pikë
19 Sokol Lami 217 pikë
20 Roberto Legisi 189 pikë