Garë - Lexo dhe komento

Shqipëria që kemi nuk është një vend me media profesionale dhe informim të drejtë.

Lufta për të thënë të vërtetën është e përbashkët. Ndaj ju ftojmë që të gjithë sëbashku të themi të vërtetën për sa shumë është bërë në këto 4 vite qeverisje nga PS, por dhe sa shumë kemi për të bërë.

Gara nis në datën 27 Maj 2017 në orën 15:00 dhe përfundon në 2 Qershor në orën 21:00 dhe fituesit e garës përfitojnë një tablet Samsung TAB A për vendin e parë dhe Gift Card me vlerë 5 mijë lekë të reja për vendin e 2 dhe të 3.

Gjithashtu nëpërmjet komenteve tuaja ju mund të jepni mendimin tuaj rreth projektit për Shqipërinë që duam.

E vërteta mund të cënohet me apo pa qëllim, ndërsa detyra jonë është të themi vetëm të vërtetën, sepse, kjo është Shqipëria që ne duam.

Shënim: Ju duhet të keni hyrë në faqen rilindje.net që të bëheni pjesë e garës.

20 PËRDORUESIT MË AKTIV

1 Besjana Marku 336 pikë
2 Bujar Osmanaj 246 pikë
3 Petrit Dodaj 114 pikë
4 Klevis Erindi 42 pikë
5 Elinorilda Xhauri 33 pikë
6 Maringlen Kurtaj 24 pikë
7 Mirand Dafku 24 pikë
8 Ledjo Jazxhi 21 pikë
9 Drilon Pjetri 9 pikë
10 Rinia Fushë-Arrëz 6 pikë
11 Fressh Plazh 6 pikë
12 Sokol Lami 6 pikë
13 Engjell Sabahu 6 pikë
14 AURORA DOKO 6 pikë
15 Kristina Kreka 3 pikë
16 Reonalt Ibrahimi 3 pikë
17 Klaudio Bedini 3 pikë
18 Detar Rustemaj 3 pikë
19 Emanuela Papazisi 3 pikë
20 Linda Alb 3 pikë