Garë - Shpërndaj

Në këtë çast historik, ne kemi nevojë të dëgjojmë zërin e çdo të riu dhe të reje anembanë Shqipërisë.

Shqipëria që kemi është krejt ndryshe nga Shqipëria që por ende larg Shqipërisë që duam, ndaj edhe ne duhet të shpërndajmë projektin e Shqipërisë që duam, por dhe vizionin e punën që PS-ja ka bërë me përkushtim e përulje këto 4 vite.

Gara e dytë e Rilindje.Net nis në datë 26 Maj 2017 në orën 18:00 dhe përfundon në 1 Qershor 2017 në orën 15:00 dhe fituesit e garës përfitojnë një tablet Samsung TAB A për vendin e parë dhe Gift Card me vlerë 5 mijë lekë të reja për vendin e 2 dhe të 3.

Akoma shumë mbetet për tu bërë, ndaj kërkojmë kontributin e secilit prej jush për më shumë punë dhe mirëqenie për familjen e çdo shqiptari.

Sëbashku, për shtet, punë, mirëqënie. Për Shqipërinë që Duam.

Shënim: Ju duhet të keni hyrë në faqen rilindje.net që të bëheni pjesë e garës.

20 PËRDORUESIT MË AKTIV

1 Detar Rustemaj 19210 pikë
2 Petrit Dodaj 8256 pikë
3 Besjana Marku 8230 pikë
4 Elinorilda Xhauri 7066 pikë
5 Gezim Kurtaj 4687 pikë
6 AURORA DOKO 4134 pikë
7 Erjola Kona 3876 pikë
8 Maringlen Kurtaj 3579 pikë
9 Danjel kollarja 3505 pikë
10 Mirand Dafku 2538 pikë
11 Ledjo Jazxhi 2432 pikë
12 Linda Alb 2249 pikë
13 Bujar Osmanaj 2248 pikë
14 Per shqiperin Qe duam 2070 pikë
15 Terion Mersuli 1824 pikë
16 Bujar Al 1737 pikë
17 Redon Caushaj 1677 pikë
18 Denisa Mucobega 1319 pikë
19 Torraj Uarda 1230 pikë
20 Eva Osmanllari 1137 pikë